Hem » Om oss

Om oss

Munkeröds startade sin verksamhet år 2004 i Bengtsfors som ligger centralt beläget med ca 2 timmar till Göteborg och Oslo. Inriktningen var renovering och reparation av fordonskomponenter till bussar och tunga fordon.

Verkstaden byggdes senare ut för att kunna bli en komplett bussdepå med service, underhåll och tvätthall.

År 2015 byggdes en bussdepå i Årjäng som ligger i västra Värmland nära den norska gränsen. På depån finns kontor, verkstad, miljövänlig tvätthall samt en stor uppställningsyta för fordonen. 

Sedan hösten år 2015 har Munkeröds kört skolbuss i Årjängs Kommun. Varje skoldag utgår 15 st bussar där våra chaufförer kör ca 250 st elever till och från skolan. Ett förtroende som vi fortsatt försöker leva upp till och vårda väl.

Vår fordonsflotta har utökats genom åren. I dag anordnar vi egna resor och åtar oss beställningstrafik till olika evenemang när och fjärran. Vi är flexibla och hjälper till att sy ihop resepaket efter kundens önskemål. Med våra moderna bussar och erfarna chaufförer erbjuder vi en trygg resa med personlig service.

Vi är idag ett 30 tal anställda där vårt arbete präglas av kvalitet där kunden och kundens behov är vår ledstjärna. Vår strävan är att ge god service och personlig relation med dig som kund!