Hem » Resor

res med munkeröds

Vi har reseförslag och bussen som tar dig dit och hem.
Vart vill du resa?

Vi anordnar egna resor till alla olika möjliga händelser och evenemang. I våra moderna bussar åker du tryggt och bekvämt och får personlig service av våra erfarna chaufförer.

Bussarna utgår från vår depå i Årjäng som ligger i Västra Värmland, och vi anpassar upphämtning och körning utifrån hur resan ser ut.

Vi hjälper till att skräddarsy er resa med tex. hotell, restaurang, upplevelser och kultur. Allt för att det ska vara enkelt för dig som resenär!

Klicka här för att göra en reseförfrågan >>

Kontakta Susanne Hjert
Resebokning

  +46 (0) 724 543 608
Maila Susanne

Inspiration

Gekås Ullared 2 CC Fotograf: Håkan Dahlström
Shoppingresa till Ullared

En populär dagstur med fynd på Gehås i Ullared, shoppa hela dagen och vila benen i vår bekväma buss och ta en liten tuppplur på vägen hem.

Mamma Mia The Party 20160120_MMTP_Mats_Backer_2 Foto:Mats Bäcker Mamma Mia The Party

Den populära föreställningen Mamma Maia The Party går på Rondo i Göteborg och vi återkommer med datum och priser.

Temaresor 

Är ni ett gäng som är intresserade av mat & dryck, trädgård, kultur eller något helt annat. Hör av er till oss så kan vi sätta ihop ett förslag.

Skidresor

Branäs, Valfjället, Hovfjället eller Sunne Skicenter – ta en dagstur från ”V:a Värmland” med familjen till ett resmål nära dig.

Årjängstravet Foto: Lars BranderTravresa

Åk på en spännande resa med trav, spel och middagspaket. Vi anordnar resor till årets mest spännande lopp i Sverige och Norge.

Löfbergs Arena Foto:Bene Riobó (redigerad)

Hockeyresa

Heja på favoritlaget med kompisgänget, vi åker regelbundet till Löfbergs Arena i Karlstad och kan paketera med middagspaket och annat. Andra arenor och idrottsevenemang kan du också boka in hos.